S4 FLYGEL

Pris: från 480.000 SEK

 

191 cm (6'3") Konsertflygel till hemmet, studion eller scenen
Ett varsamt byggt instrument.

När S4 flyglarna lämnar verkstaden för Yamaha konsertflyglar har de blivit individuellt sammansatta och justerade in i minsta detalj, allt för att möta kraven från de mest krävande professionella pianisterna.

S4 och S6 byggs enligt gammal tradition av de mest kompetenta instrumentmakarna på pianofabriken i Japan. Varje instrument som lämnar deras händer är inget mindre än ett mästerverk. Varje detalj blir noggrant justerad och kontrollerad flera gånger. På Yamahas sågverk väljs de bästa materialen ut till S-flyglarna och därefter blir de varsamt behandlade både under transporten och i verkstaden. På gjuteriet använder man också speciella tekniker för delarna till S-flyglarna därför vågar vi benämna dem som mästerverk.

Med nyligen utförda revideringar av designen har det skapats plats för Yamahas senaste landvinningar och S4 avspeglar således det främsta inom framställning av konsertflyglar och musikaliteten hos den som spelar. Nya material levererar ett varmare, rikare ljud med större resonans. Förbättringar i specifikationerna hos de lindade kopparsträngarna ger renare, mer harmoniska och bättre intonerade bastoner. Kraftiga hjul gör instrumentet enklare att flytta. De estetiska förbättringarna som omfattar nya ben och nothållare samt finish på den inre ramen, ger flygeln ett distinkt elegant utseende. Dessutom ombesörjer en ny säkerhetsanordning att locket hålls säkert öppet i alla positioner.

Levereras i polerad svart

Kan också fås som Disklavier PRO

 NYHETSBREV

HÅLL DIG UPPDATERAD

Få nyheter om Yamaha klaviatur och flyglar direkt till din e-post!

Registrera dig:

INFORMATION

KUNDSERVICE

Garanti

Yamaha återförsäljare

 

KONTAKTA OSS

VI FINNS HÄR

YAMAHA PIANO CENTER - STOCKHOLM

Klaviatur i Stockholm AB
Rådmansgatan 39 B · 113 58 Stockholm
Tlf.: 08 612 60 60 · stockholm@yamahapianocenter.se

YAMAHA PIANO CENTER - HELSINGBORG

Halmén Musik
Drottninggatan 62 · 25 221 Helsingborg
Tlf.: 042 21 51 39 · helsingborg@yamahapianocenter.se

YAMAHA PIANO CENTER - GÖTEBORG

Andreasson Musik
Odinsgatan 9 · 411 03 Göteborg
Tlf.: 031 71 14 711 · goteborg@yamahapianocenter.se


Copyright © 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved