C2X SILENT FLYGEL

Pris: från 294.000 SEK

173 cm (5'8") Conservatory Silent Flygel

Yamaha Silent Flygel

Yamaha har uppfunnit ett system som förenar det traditionella klassiska pianot med den mest innovativa elektroniken. Silent Piano.

Yamaha pianon och flyglar kan levereras som Silent modeller. På utsidan ser de ut som ett helt vanligt instrument med en liten box diskret placerad på undersidan av klaviaturen, men invändigt är avancerad teknik inbyggd i tangentmekaniken. Motsvarande i resten av instrumentet finns ett avancerat system av sensorer och brytare som skickar signaler till en styrenhet där det ryms en otroligt realistisk sampling av en konsertflygel.

Man kontrollerar Silent systemet med en pedal eller ett handtag som aktiverar systemet. I och med detta flyttas instrumentets hammarmekanik så att strängarna inte slås an. Det är därför möjligt att på ett annars traditionellt piano använda hörlurar för att kunna spela i lugn och ro, samtidigt som resten av familjen befinner sig i samma rum. Bor man i lägenhet och önskar att kunna spela utan att någon lyssnar under tiden, är ett Yamaha instrument med Silent Piano system inbyggt det perfekta valet.

Om Yamaha C-serien

Instrumentet har länge varit det självklara valet för många pianister och sätter en standard utifrån vilken andra flyglar blir utvärderade. C-serien blir löpande uppdaterad när våra instrumentmakare finner nya metoder till förbättring och efter den senaste uppdateringen inrymmer de nu en rad förbättringar för de instrument som redan innan var av allra högsta kvalitet.

En unik förbättring från Yamaha är tangentbeläggningen Ivorite, som kortfattat är ett kompositmaterial med samma egenskaper som elfenben. En annan förbättring är Humid-A-Seal pin block, som ökar stämhållbarheten betydligt och därmed förbättrar ljudkvaliteten i instrumentet också mellan stämningarna. Detta är dessutom en stor fördel i det torra skandinaviska klimatet där det hjälper till att förlänga flygelns livstid.

C-serien är grundstenen i vårt flygelsortiment, med över 100 års samlad erfarenhet inom material, förarbete och hantverk, en kombination som möjliggör den höga och jämna kvaliteten. Med en C-flygel får du ett instrument som inte har kompromissats på något område.

Levereras i polerad svart

C-serien kan levereras i flera olika färger kontakta oss så berättar vi mer

Kan också fås som DisklavierNYHETSBREV

HÅLL DIG UPPDATERAD

Få nyheter om Yamaha klaviatur och flyglar direkt till din e-post!

Registrera dig:

INFORMATION

KUNDSERVICE

Garanti

Yamaha återförsäljare

 

KONTAKTA OSS

VI FINNS HÄR

YAMAHA PIANO CENTER - STOCKHOLM

Klaviatur i Stockholm AB
Rådmansgatan 39 B · 113 58 Stockholm
Tlf.: 08 612 60 60 · stockholm@yamahapianocenter.se

YAMAHA PIANO CENTER - HELSINGBORG

Halmén Musik
Drottninggatan 62 · 25 221 Helsingborg
Tlf.: 042 21 51 39 · helsingborg@yamahapianocenter.se

YAMAHA PIANO CENTER - GÖTEBORG

Andreasson Musik
Odinsgatan 9 · 411 03 Göteborg
Tlf.: 031 71 14 711 · goteborg@yamahapianocenter.se


Copyright © 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved