GB1 SILENT FLYGEL

Pris: från 139.000 SEK

Yamaha Silent Flygel

Yamaha har uppfunnit ett system som förenar det traditionella klassiska pianot med den mest innovativa elektroniken. Silent Piano™.

Yamaha pianon och flyglar kan levereras som Silent modeller. På utsidan ser de ut som ett helt vanligt instrument med en liten box diskret placerad på undersidan av klaviaturen, men invändigt är avancerad teknik inbyggd i tangentmekaniken. Motsvarande i resten av instrumentet finns ett avancerat system av sensorer och brytare som skickar signaler till en styrenhet där det ryms en otroligt realistisk sampling av en konsertflygel.

Man kontrollerar Silent systemet med en pedal eller ett handtag som aktiverar systemet. I och med detta flyttas instrumentets hammarmekanik så att strängarna inte slås an. Det är därför möjligt att på ett annars traditionellt piano använda hörlurar för att kunna spela i lugn och ro, samtidigt som resten av familjen befinner sig i samma rum. Bor man i lägenhet och önskar att kunna spela utan att någon lyssnar under tiden, är ett Yamaha instrument med Silent Piano system inbyggt det perfekta valet.

Prisvärd kvalitetsflygel GB1 erbjuder osedvanligt hög kvalitet till ett överkomligt pris. Nu har du möjlighet att få en flygels design till priset av ett piano.

En Yamaha flygel i ett överraskande lågt prisläge!

Nu har du möjlighet att bli ägare till den flygel du alltid önskat dig, även om plats är begränsat. GB1 är med sin beskedliga storlek perfekt till mindre rum, utan att det görs avkall på kraft, tonalitet och uttrycksmöjligheter i förhållande till större Yamaha flyglar. Det bästa av allt är att GB1 erbjuder dig den erkända kvaliteten från Yamaha till ett överraskande överkomligt pris. Instrumentet är utvecklat av våra instrumentmakare i Japan, men byggs på Yamahas egna fabrik i Indonesien.

Visad modell i polerad svart finish.

Kan specialbeställas som Disklavier (DGB1)NYHETSBREV

HÅLL DIG UPPDATERAD

Få nyheter om Yamaha klaviatur och flyglar direkt till din e-post!

Registrera dig:

INFORMATION

KUNDSERVICE

Garanti

Yamaha återförsäljare

 

KONTAKTA OSS

VI FINNS HÄR

YAMAHA PIANO CENTER - STOCKHOLM

Klaviatur i Stockholm AB
Rådmansgatan 39 B · 113 58 Stockholm
Tlf.: 08 612 60 60 · stockholm@yamahapianocenter.se

YAMAHA PIANO CENTER - HELSINGBORG

Halmén Musik
Drottninggatan 62 · 25 221 Helsingborg
Tlf.: 042 21 51 39 · helsingborg@yamahapianocenter.se

YAMAHA PIANO CENTER - GÖTEBORG

Andreasson Musik
Odinsgatan 9 · 411 03 Göteborg
Tlf.: 031 71 14 711 · goteborg@yamahapianocenter.se


Copyright © 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved