GC1 SILENT FLYGEL

Pris: från 229.000 SEK

Yamaha Silent Flygel

Yamaha har uppfunnit ett system som förenar det traditionella klassiska pianot med den mest innovativa elektroniken. Silent Piano™.

Yamaha pianon och flyglar kan levereras som Silent modeller. På utsidan ser de ut som ett helt vanligt instrument med en liten box diskret placerad på undersidan av klaviaturen, men invändigt är avancerad teknik inbyggd i tangentmekaniken. Motsvarande i resten av instrumentet finns ett avancerat system av sensorer och brytare som skickar signaler till en styrenhet där det ryms en otroligt realistisk sampling av en konsertflygel.

Man kontrollerar Silent systemet med en pedal eller ett handtag som aktiverar systemet. I och med detta flyttas instrumentets hammarmekanik så att strängarna inte slås an. Det är därför möjligt att på ett annars traditionellt piano använda hörlurar för att kunna spela i lugn och ro, samtidigt som resten av familjen befinner sig i samma rum. Bor man i lägenhet och önskar att kunna spela utan att någon lyssnar under tiden, är ett Yamaha instrument med Silent Piano system inbyggt det perfekta valet.

Instrumentet:

161 cm (53) flygel baserad på många detaljer och specifikationer från Yamaha C-serien. En Japanskbyggd flygel med samma rika tonala kvalietet, men i G-seriens prisläge.

Den nya vackra GC1 kombinerar duplex-skala designen och den rika tonaliteten från vår C1 flygel med prismässiga fördelar i val av material och produktion för att skapa ett instrument som både är exceptionellt uttrycksfullt och samtidigt mycket prisvärt.

Levereras i färgerna: polerad svart och polerad vit

Kan också fås som Disklavier DGC1ANYHETSBREV

HÅLL DIG UPPDATERAD

Få nyheter om Yamaha klaviatur och flyglar direkt till din e-post!

Registrera dig:

INFORMATION

KUNDSERVICE

Garanti

Yamaha återförsäljare

 

KONTAKTA OSS

VI FINNS HÄR

YAMAHA PIANO CENTER - STOCKHOLM

Klaviatur i Stockholm AB
Rådmansgatan 39 B · 113 58 Stockholm
Tlf.: 08 612 60 60 · stockholm@yamahapianocenter.se

YAMAHA PIANO CENTER - HELSINGBORG

Halmén Musik
Drottninggatan 62 · 25 221 Helsingborg
Tlf.: 042 21 51 39 · helsingborg@yamahapianocenter.se

YAMAHA PIANO CENTER - GÖTEBORG

Andreasson Musik
Odinsgatan 9 · 411 03 Göteborg
Tlf.: 031 71 14 711 · goteborg@yamahapianocenter.se


Copyright © 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved