Akustiskt piano

Hitta rätt akustiskt piano för dig – vi garanterar dig att du kommer hitta din absoluta favorit i någon av våra olika pianoserier! Som alltid utlovar vi högsta tänkbara kvalitet, imponerande hantverk och detaljer som fascinerar.

Mer om akustiska pianon

Det som framför allt kännetecknar ett akustiskt piano är det uttrycksfulla djupet i tonerna – ett ljud som inte riktigt kan replikeras i en digital modell även om utvecklingen har kommit långt. Framför allt är det anslagskänslan när tangenterna slås an och resonansen som uppstår när sustainpedalen trycks ner som är det som utmärker ett akustiskt piano. Gemensamt för detta är att det skapas en unik klang, som gör att du kan spela dramatiska och fylliga stycken som särskilt skapar den där akustiska känslan. Kom också ihåg att ett piano är mycket mer än bara ett instrument. Det blir en del av din tillvaro - och om du sköter ditt akustiska piano väl kan det vara med dig hela livet och finnas kvar inom familjen i generationer.


Hitta butik

Välkommen in till något av våra showrooms för professionell rådgivning och för att prova, se, lyssna och testa våra akustiska pianon!

Se alla butiker här.