b3 SILENT PIANO

Pris:

b-serien. Snygga instrument. En bra början.

Ett piano är mycket mer än bara ett instrument. Det blir en del av din tillvaro och om du väljer rätt kan det vara med dig hela livet. Yamaha har tillverkat pianon i mer än ett århundrade, men den nya b-serien är något av en milstolpe för oss. Hundra års ackumulerad erfarenhet samlad i vårt mest prisvänliga piano någonsin. Inga genvägar är tagna och inga kompromisser gjorde i vare sig material eller hantverk. Vi satte oss helt enkelt ned för att designa ett fullgott Yamaha piano till ett lägre pris och det lyckades. b-serien är, liksom alla andra Yamaha pianon, extraordinära instrument som kombinerar konst, hantverk och teknologi; en fröjd att spela på och att äga.

B3 är den senaste modellen, som uppfyller vad många pianister och pianolärare önskar - nämligen den magiska höjden 121 cm. B3 har större ram och resonansbotten än B1 och B2 och hammarna är också av högre kvalitet. B3 passar därför också de mer kräsna pianisterna då det har flera kvaliteter hämtade från de dyrare modellerna, men ändå ligger i en rimlig prisklass. Bland annat har B3 fem ryggstöttor (backposts), vilket ger en stabilitet i konstruktionen som annars är förbehållen de mer professionella modellerna.

Levereras i följande färger: Polerad svart, polerad vit

Yamaha b-serie säljs av ett antal auktoriserade återförsäljare - kontakta oss för information om priser och leveranstidNYHETSBREV

HÅLL DIG UPPDATERAD

Få nyheter om Yamaha klaviatur och flyglar direkt till din e-post!

Registrera dig:

INFORMATION

KUNDSERVICE

Garanti

Yamaha återförsäljare

 

KONTAKTA OSS

VI FINNS HÄR

YAMAHA PIANO CENTER - STOCKHOLM

Klaviatur i Stockholm AB
Rådmansgatan 39 B · 113 58 Stockholm
Tlf.: 08 612 60 60 · stockholm@yamahapianocenter.se

YAMAHA PIANO CENTER - HELSINGBORG

Halmén Musik
Drottninggatan 62 · 25 221 Helsingborg
Tlf.: 042 21 51 39 · helsingborg@yamahapianocenter.se

YAMAHA PIANO CENTER - GÖTEBORG

Andreasson Musik
Odinsgatan 9 · 411 03 Göteborg
Tlf.: 031 71 14 711 · goteborg@yamahapianocenter.se


Copyright © 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved