Våra pianon i b-Series är designade för att erbjuda Yamaha-kvalitet till ett överkomligt pris.

De har allt vi har lärt oss från över 100 års produktion till ett perfekt piano för unga pianister. Förbättra spelupplevelsen och ge barnet självförtroende att lära sig, öva och uppträda.

Yamahas akustiska pianon är robusta och kompakta, vilket gör dem idealiska för mindre utrymmen. De är kända för sin rena, klara ton och har ett lättspelat, responsivt tangentbord som inspirerar pianister på alla nivåer.

 

 

Köp en ny Yamaha b-Series nu och få en uppgraderingsbonus för ditt gamla piano eller digitalpiano, plus 3 månaders gratis tillgång till Flowkey Premium.

VAR SKA JAG BÖRJA?

Hitta det perfekta akustiska pianot för dem, oavsett om de är nybörjare eller skickliga utövare.

 

FANTASIFULLA SÄTT ATT LÅTA DEM ÖVA, ÖVA, ÖVA!

B Series finns även som SILENT Piano™, vilket gör att barnet att öva med hörlurar.

Se hur ditt barn lär sig not för not och njut av varje ny framgång. Yamahas akustiska pianon hjälper dem att ta varje steg på sin musikaliska resa – från tidiga år till tonåren.

AKUSTISKT PIANOSORTIMENT

 

 

DET SENASTE TILLSKOTTET

Letar du efter den perfekta startpunkten?

Yamaha b1 är vår ingångsnivå för ståpianon, men lyckas ändå leverera det ljudlandskap du kan förvänta dig av ett Yamaha-piano. Oöverträffad design möter kompromisslös kvalitet – b1 omdefinierar ordet värde.

Börja litet, dröm stort

 

 

AMBITION MÖTER PRISVÄRDHET

Yamahas b2-pianon är byggda för att hålla.

Tangentbordets responsiva anslag är inspirerande, samtidigt som kabinettets höjd och den solida konstruktionen berikar varje ton och ökar volymen och djupet för varje framträdande.

 

 

TOPPRESTANDA

Sträva efter vårt mest tonrika piano för toppframträdanden. Kabinettet är 121 cm och byggt för att tillföra ett fylligt, välrundat ljud till varje ton.

Den största av våra pianon i b-Series har fem ryggstolpar som stöder en stabil, avancerad resonansbotten i gran. Yamaha b3-pianot är redo att följa alla barn på varje steg i deras musikaliska resa.

 

 

TYST UPPLEVELSE

Nu kan ditt barn återskapa ljudet av en flygel digitalt via hörlurar för att förbättra sin övning.

Alla våra pianon i b Series kan anslutas till smarta enheter och aktivera appar som vår "Smart Pianist App" som gör inlärningen rolig och interaktiv.

 

 

Att skapa musik erbjuder så många fördelar, och det har aldrig varit lättare att börja spela. Med Yamaha b-serien kan du köpa ditt dröminstrument nu och få en uppgraderingsbonus för att ersätta ditt gamla piano eller digitalpiano. Dessutom får du en 3-månaders gratis Flowkey Premium-prenumeration. Kampanjen gäller från 1 oktober 2020 till 15 januari 2021. Kontakta ditt närmaste Yamaha Piano Center för mer information:

 

 
CITY DEALER ADDRESS PHONE NUMBER WEBSITE EMAIL
Stockholm Yamaha Piano Center Stockholm Råmansgatan 39b, 113 58 STOCKHOLM 08-6126060 Visit Website E-Mail
Göteborg Andreasson Musik Odinsgatan 9, 411 03 GÖTEBORG 031-7114711 Visit Website E-Mail
Helsingborg Halmén Musik Drottninggatan 62, 252 21 HELSINGBORG 042-215139 Visit Website E-Mail

 

PÅBÖRJA DERAS MUSIKALISKA RESA IDAG

Registrera dig idag så håller vi kontakten med nyheter och erbjudanden

FÅ HJÄLP MED VÅR FLOWKEY-APP!

Med Flowkey-inlärning kan dina barn spela sin första låt på några minuter.

Flowkey är en av världens populäraste appar för att lära sig spela piano och keyboard. Den är också perfekt anpassad efter användarens nivå. Med Flowkey-appen får du tillgång till ett stort urval av låtkurser och lektioner samt hundratals musikspår.

Under en begränsad tid levereras med varje köp av ett akustiskt Yamaha-piano, Yamaha digitalpiano eller Yamaha keyboard med tre månaders tillgång till Flowkey premium - helt gratis!